Installatie

InstallatieAV Partners adviseert u graag bij de aanschaf van geluids-, licht- en beeldsystemen. Wij hebben al voor vele opdrachtgevers een perfect-op-maat systeem ontworpen en geïnstalleerd.

Wij zijn gespecialiseerd in vergadersystemen, kerkgeluidsinstallaties, crematoria, winkels, horeca, onderwijs, presentatie apparatuur, streaming audio- en videosystemen, geluidssystemen voor slechthorenden en oplossingen om akoestisch lastige situaties te beheersen. Omdat we merk-onafhankelijk adviseren kunnen we samen altijd de meest optimale oplossing kiezen.

AV Partners is gespecialiseerd in het doorrekenen, simuleren en inmeten van audiovisuele systemen zodat op voorhand al een optimaal advies gegeven kan worden over zaken als spraakverstaanbaarheid, geluidsniveau en minimalisatie van geluidsdruk op de omgeving. Zo creëerden wij in een grote modewinkel diverse ‘zones’ waarbij de sfeer (verlichting en muziek) aangepast is op het product en de doelgroep. Of installaties in rouwcentra waarbij met een druk op de knop een ruimte toegevoegd kan worden als er onverwacht veel extra bezoekers zijn voor een dienst. De geluidsinstallatie in horeca gelegenheden kan vaak ook heel simpel aangepast/ontworpen worden voor gebruik met zowel streaming audio/achtergrond muziek als live artiesten waarbij er ook rekening gehouden wordt met geluidsbeperkingen op de omgeving.

AV Partners adviseert u graag en denkt met u mee welke oplossingen binnen uw mogelijkheden passen.