Concert techniek

Uw concert, ons specialismeConcerttechniek
AV Partners is gespecialiseerd in het verzorgen van evenementen en concerten waarbij kwaliteit de prioriteit heeft. Bij vele evenementen en concerten op moeilijke en/of ongebruikelijke locaties zoals sporthallen, grote kerken en stadspleinen wordt er een beroep gedaan op de expertise van AV Partners. Meestal hebben onze nieuwe klanten ons aan het werk gezien en worden wij gevraagd mee te denken bij het organiseren van een nieuw evenement.

Wij kunnen de complete aankleding, uitversterking, belichting en videotechniek verzorgen. U geeft uw wensen aan en wij regelen de rest. Contact met de klant is ongelofelijk belangrijk. Om een juist idee te krijgen over de wensen is er voorafgaand aan het evenement uitvoerig overleg. Voor een efficiƫnte en directe werkwijze heeft u bij AV Partners altijd contact met dezelfde persoon.

Totaalbeleving
Niet alleen het publiek maar ook de uitvoerenden moeten bij een concert een heerlijke avond hebben. De muzikale achtergrond van AV Partners is hierbij onmisbaar, evenals de technische kennis om alles perfect op elkaar af te stellen. Het realiseren van concerten is een van de hoofdactiviteiten van AV Partners waarbij wij voor sommige klanten al ruim 30 jaar de techniek mogen verzorgen. Kiezen voor AV Partners is dus kiezen voor stress-vrij concert! Vele orkesten, koren en ensembles gingen u voor.