Service & Reparatie

In welke bedrijfstak u ook werkt, tegenwoordig zijn audiovisuele middelen onmisbaar. De reparatie en service afdeling van AV Partners beschikt over meer dan 40 jaar ervaring in het installeren, onderhouden en repareren van audiovisuele apparatuur en elektronische instrumenten.

Alle reparaties worden in onze eigen werkplaats uitgevoerd. De serviceafdeling van AV Partners verzorgt ook reparaties voor diverse muziekwinkels, importeurs en collega bedrijven. Met vele jaren ervaring in de professionele geluids- en lichtwereld en een ruime ervaring in het repareren van professionele apparatuur en hebben wij zowel de kennis als de juiste gereedschappen in huis. Uw defecte apparatuur is bij ons dus in vertrouwde handen!

Indien gewenst krijgt u vooraf een prijsopgave en een opgave hoeveel tijd de reparatie in beslag gaat nemen. In spoedgevallen kan uw reparatie met voorrang behandeld worden. Omdat wij beschikken of een grote voorraad eigen apparatuur kan er desgewenst ook tijdelijk vervangende apparatuur ter beschikking gesteld worden.

Desgewenst repareren wij ook op locatie, uiteraard in goed overleg en met prijsopgave vooraf. Ook kunt u bij ons terecht voor  het laten reconen van uw speakers, het bouwen van flightcases en kabelsystemen op maat.

Reparatie